Färgglatt kort med Gemini fjärilstämpel

Hej! idag har jag använt mig av mina Distress Oxide dynor. Jag använde mig av rosa, gul, blå och grön.  Jag gillar verkligen fjärilar och har kommit fram till att jag har ganska många. Dessa är lite av en favorit.
bild1
Jag har köpt (någonstans?) Post It lapp på rulle, men det går jättebra att att använda vanliga Post It lappar. Förde på färgen med hjälp av Tim Holtz  blending tool. Jag skvätte sedan lite vatten på och torkade av med hushållspapper.
bild2
Jag hade sparat en bit akvarellpapper som jag redan hade färgat in, som jag stämplade fjärilarna på och klippte sedan ut några av dem.
bild3
På akvarellpappret stämplade jag fjärilarna igen med svart VersaFine.
bild4
Limmade fast kortet på ett rosa cardstock som blev kortstomme. Sedan satte jag fast några fjärilar över de andra och tog lite Nuvo Glitter Drops på dem. Plockade fram en text som jag stämplade på kortet och ritade med en svart penna runt kortet.
Det var allt för denna veckan! Kram<3
bild5

Material:

Crafters Companion Watercolour Card Pack
Bazzill Cardstock

Crafters Companion Gemini Stamp & Die Set – Butterflies
 hÄnglar & Wings Clear Stamps – Pension A7
Distress Oxide

Tonic Studios Nuvo Glitter Drops – White Blizzard 758N
MISTI Stamp Tool
Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round

VersaFine Ink Pad Onyx Black


250-Louise-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *