9 och 70 år!!

IMG_1638

För flera månader sedan såg jag Anna Uhras ( hon skapar magiska saker, b.la på designinpapers.se , spana in henne och de andra härliga tjejerna där) kort på Facebook och försökte mig på att göra samma bakgrund som hon hade på sitt kort. Detta blev mitt resultat.

IMG_1724

Jag tog ett akryl block och drog en distress oxide dyna på den, sedan tog jag vatten på en pensel och drog runt färgen på akrylblocket. Sedan ”stämplade” jag med den. Gjorde om proceduren med olika färger, lät det torka emellan. Sedan tog jag en stencil och drog modelling paste över. Avsluta med att skvätta svart färg och sätta på lite dekorationer.

IMG_1725

Hoppas att ni har en härlig helg framför er och att vi ses om två veckor.

Material

Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Bricked 
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Orange Peel Black
Scor-Tape 0.25´X27 Yds
Vicki Boutin Color Kaleidoscope Thickers 5.5X11 121/Pkg – Hello Friend Phrase
Altenew Die Set – Bold Numerals
Scrapbook Adhesives 3L 3D Foam Circles – White Mix
Distress oxide
Stampendous Perfectly Clear Stamp Block – Large Rectangle – 4´X6´
Tim Holtz Distress Watercolor Cardstock 10/Pkg 8.5X11
Modeling paste Det var inte denna jag använde, finner inte min. Men denna hade jag gärna använt till detta kort då den spricker lite, tänker att det hade blivit en fräck effekt på tegelstenarna:-)
Tim Holtz Idea-0logy Chipboard Quote Chips 58/Pkg – Word & Phrases

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *