Halloween – Tim Holtz

Hej, dagens kort är till den kommande halloweenhelgen. Pumpa och fladdermöss hör väl till 🙂 de stansade jag ut från Tim Holtz dies. Bakgrunden på pumpan klippte jag ut från ett metallicpapper även det från TH. Pumpan placerade jag på lite löv. Löven stansade jag ut från ett tidigare målat papper som jag stansade med Lawn Fawn fina löv dies som jag målade ytterligare med Distress Ink. i kanterna. Ett ”tygnät” som finns i mina gömmor hamnade som en bädd.

”BOO” stansade jag ut från Memory Keepers Word Punsch Board. Tycker den är så användbar för då kan man få precis det ord eller språk man vill ha. Om man bara ”skriver” ordet och stansar ut det blir det stora mellanrum mellan bokstäverna, men om man börjar med de udda bokstäverna i ordet (1, 3, 5 osv.) och stansar ut dem först (de skall sitta kloss an). Det finns markeringar som hjälper till vid beräkningar. Ordet ”BOO”, B sätter jag vid 1, det 3:e O-et sätter jag vid 9, 2:a O-et sätter jag vid 5 men först efter att B-et är borta och jag flyttar O-et för det behöver jag igen (är även i vägen). Nu var detta ett kort ord men tar man ett längre ord så är principen densamma. Du kan även placera ordet längre till höger på pappret – då börjar du bara på ett högre nummer men principen är densamma – du får bara räkna vid vilka nummer du skall placera bokstäverna.

Material:
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Classic Kraft
Tonic Studios Craft Perfect 6X6 Card Pack – Black & Gold 9434E
Tonic Studios Craft Perfect Mirror Card A4 250gm – Glossy Black
Tim Holtz Idea-Ology Kraft Metallic Paper Pad 8X8 36/Pkg – Jewels
Tim Holtz Sizzix Thinlits Die Set 4PK – Geo Halloween
Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Bat Crazy
Lawn Fawn Custom Craft Dies – Stitched Leaves
Lawn Fawn Trimmings Hemp Cord 21yd – Spooky
Distress Ink
Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round
We R Memory Keepers Word Punch Board
We R Memory Keepers The Works All-In-One Tool
Scor-Tape
Stick It Die Cut Adhesive Sheets Double Sided – Large
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 217/Pkg – Black Mixed
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 217/Pkg – Black Thin Mixed
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive – 200N
Dylusions Paint Pens 2/Pk

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *