Kurs i brushlettering med Kelly Klapstein

Här sitter jag och övar – skriver i en av övningsböckerna från Kelly Creates.
Kelly har tagit fram en egen serie med allt du kan tänka dig när det gäller brushlettering, dvs kalligrafi i skrivstilsteknik.

Jag skriver idag i den stora övningsboken, med Kellys Dreampens, jag gillar dem. Det är så roligt och så avslappnande att sätta sig en stund varje kväll, även om det inte riktigt blir så ofta som jag önskar. Det går lite i perioder.

Jag har ju faktiskt haft lyckan att träffa Kelly och gå på en av hennes kurser.
I januari blir det två år sedan som jag och Veronica, som DT-medlemmar, fick följa med Cicci ”the boss” till Phoenix i USA och den stora scrapbookingmässan Creativation.
I anslutning till mässan anordnas jättemånga olika kurser, där man får prova olika tekniker och nyheter bland annat. En av kurserna som jag och Veronica gick på var alltså Kellys kurs. Kelly är väldigt pedagogisk, hon visar och berättar steg för steg och efter varje steg fick vi öva. Vet ni hur svårt det kan vara att dra raka streck?! ;-D

Vi såg tydligt på duken hur hon visade men vi var väldigt många på kursen, vi sitter ändå ganska långt fram. Jag skulle gissa att vi var runt 100 deltagare.

Jag tror Cicci skrattade gott åt Veronica och mig när vi kom flygandes på moln från kursen, helt lyriska, och berättade hur fantastisk vi tyckte kursen hade varit och hur roligt det var med brushlettering. Vi var helt saliga och vem behöver inte kunna skriva snyggt alltså? Det behöver vi väl alla kunna in imellanåt? 😉
Jag kommer inte ihåg om vi tvingade med oss Cicci till American Crafts monter nästa dag eller om hon insåg att det var lika bra att följa med för husfridens skull ;-). Kelly satt nämligen i montern och demonstrerade och vi stod länge och pratade med henne.
Det var där och då som den första kontakten togs och därefter har Cicci och Kelly haft kontakt, diskuterat och smidit planer i hemlighet och NU ska det äntligen bli av! Jag ska få gå på kurs för Kelly återigen – i butiken på Backaplan! Ja, givetvis finns det platser till fler 😉 men jag var nog först med att anmäla mig tror jag 😉 .
Om Kelly reser från Canada till CiliInPapers i Göteborg för att hålla kurs – då kan man givetvis inte missa det!
En sak som kommer skilja mycket från kursen vi gick i Phoenix, det är ju att det kommer att bli mycket mysigare när det är färre kursdeltagare och man kommer garanterat ha större möjlighet att prata med Kelly och ställa frågor t ex. Jag längtar SÅÅÅ!!
Jag vet att det fortfarande finns några platser kvar och om du frågar mig – ja, då förstår du givetvis vad svaret blir 😉 – JA, jag rekommenderar verkligen ALLA att gå kursen! 🙂

Edit: Kurserna är nu fullbokade men det går bra att sätta upp sig på reservplats.

Kelly har precis skrivit en ny bok som är på väg hem till mig.
Kellys hemsida kan du hitta mycket nyttigt och lärorikt, hon har även några gratis övningspapper att printa ut om man vill testa lite.

All information om kursen hittar du på CiliInPapers hemsida 🙂

Ses vi i butiken helgen 7-8 december?

Material:

Kelly Creates Large Brush Workbook 8.5X12.3 138/Pkg – Learn Brush Lettering
Kelly Creates Dream Pens 10/Pkg – Rainbow

Det här inlägget postades i Allmänt, Inspiration, Kurser/Träffar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *