Spännande kurser med Katja Joulak på CiLi in Papers

Förra söndagen så var härliga Katja Joulak-Mezzanotteskapar, nere på CiLi in Papers för att hålla två inspirerande kurser Trähjärta och Måne. Detta för ett gäng med härliga tjejer som ville lära sig mer i Mixed Media eller ”klet och kladd” som jag brukar säga 😉 . För mig är detta verkligen något nytt och väldigt läskigt då man inte vet om man kan eller riktigt vågar. Men Katja är super som lärare väldigt pedagogisk, uppmuntrande och tålmodig. Det var verkligen härliga timmar tillsammans och oj så himla fina grejer det blev <3 .

Mycket saker blev det på borden och att få ihop det till det snygga färdiga projekt kändes ofattbart innan vi satte igång. Att det blev och så himla olika fast man gjort med samma färger är så Coolt. Detta innebar ju att alla kunde sätta sin egen prägel på projektet.

Själv var jag med på den första kursen med Trähjärtat, plasthandskar, mycket lim och träpinnar inte mycket av det jag brukar jobba med..spännande undra hur det kommer att bli.

Katja visar på det färdiga Trähjärtat hur hon tänkt att vi skall bygga vidare på våra halvfärdiga Trähjärtan.

Så här rent och snyggt ser det ut när Katja jobbar, hmm..inte lika snyggt och ordnat hos mig.

       

Här ser ni min och Katjas Trähjärta en bit in i vårt Projekt. Ni kan ju få gissa vilken som är min 😉 .

Här ser ni mitt färdiga Trähjärta och jag det blev riktigt läckert om jag får säga det själv. Helt klar något jag måste våga testa mer på, det gäller ju att bara våga.

Färdigt preparerat inför kurs två Månen, till varje kursdeltagare hade Katja gjort en tygpåse med en Mixed Media bakgrund på framsidan förstås.

Även här var det mycket lim, Gesso och Akrylfärg. Så det gällde att torka under tiden, ibland var det lite extra hjälp med embossingfönen som gällde.

Precision och hålla tungan eller var det penseln rätt i munen 😉 som gäller.

Här har vi en av det stora ringarna som är målad men än så är det långt kvar innan den är färdig..

Här har vi en annan variant på samma tema men se så olika det blir 🙂 .

Här ser ni en närbild på den mindre cirkeln som skall sitta i centrum.

Mera målande och sen skall det ju torkas igen..

Så här fin var Katjas fina Måne som var prototypen för denna kurs.

Här ser ni en närbild på månen.

Här ser ni nöjda deltagare med sina färdiga Projekt såå himla fina <3  Jag hoppas verkligen att alla tyckte att det var lika rolig och utmanande som jag gjorde.

Ett stort tack till Katja som kom ner för att hålla kurs för oss på CiLi in Papers, till alla härliga deltagare och till Cicci som såg till att kurserna blev av i CiLi:s lokaler. Jag hoppas att Katja kommer tillbaka till våren för nya kurser i Göteborg.

Om ni är intresserad av att se mer av alla fina saker Katja gör så kolla in Design In Papers Blogg eller så söker ni på Mezzanotteskapar.

 

Det här inlägget postades i Kurser/Träffar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *