Årets första julkort!

IMG_2364

Nu är det riktigt bra pyssel väder! Sitter med mitt pyssel, brasan är på i rummet bredvid och ute är det regn och mörkt. Jag har börjat med mina julkort. Jag brukar göra samma julkort till alla som jag skickar till i vanliga fall, men i år tänkte jag göra lite olika till alla.

IMG_2363

Först ut blev dessa två korten. Jag köpte ett paket från Simple Stories. De har väldigt bra paket där man får flera papper ( i detta fall 12 st) samt ett stort ark med klistermärken. Allt matchar såklart! Det blir många kort av ett sådant paket. Sedan har jag använt mig av det jag har här hemma. Mina favorit alfabets dies och alfabets stämplar användes bl.a.

IMG_2362

Så, då var de första klara! Får göra några till! Hoppas att ni får en härlig helg och att vi ses om 2 veckor, då är vi inne i december!

Material
Simple Stories Collection Kit 12X12 – Country Christmas
Altenew Die Set – Bold Alphabet
Scor-Tape 0.25´X27 Yds
Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Dys Alphabet
Tim Holtz Distress Mini Ink Pad – Vintage Photo
Prima Memory Hardware Glass Pearls – 2
Blommor (här finns massa att välja på)
Prima Memory Hardware Glass Pearls – 1
Bazzill Cardstock 8.5X11 25/Pkg Smoothies – Kraft
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Orange Peel Black
Lawn Fawn Sparkle Cardstock – Holiday

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *