Julkort med Altenew bärstämpel

Hej! Nu är väl kanske de flesta julkort gjorda och skickade. Här är ett av mina och jag använde mig av en härlig lager på lager stämpel, akvarellpapper och min Misti. Jag rekommenderar att man använder någon sort av stämpelverktyg. Det blir mycket lättare att stämpla de olika lagren.
bild4
Jag stämplade med mina Distress ink dynor. Det finns lite olika förslag med i stämpeln och vilka färger som man kan använda.
bild1
Jag stämplade God Jul med hÄnglar & Wings stämplar. Och limmade sedan upp dem på olika färgade cardstock. Jag gjorde även ett blått Gott Nytt År kort. Lite Nuvo crystal drops på bären och korten är färdiga. Det är lätt att göra några stycken när man använder ett stämpelverktyg tex Misti, kika gärna in här, så ser Ni några olika exempel på dessa.
bild2
Hoppas ni fick lite inspiration. Ha en härlig Jul så ses vi till nyår 🙂
bild3

Crafters Companion Watercolour Card Pack
Bazzill Cardstock

Altenew Clear Stamps 6X8 – Bountiful Branch
hÄnglar & Wings Clear Stamps – God Jul
Distress Inkpad

MISTI Stamp Tool
Tonic Studios Nuvo Glitter Drops – White Blizzard 758N

250-Louise-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *