Julkorten som aldrig skickades del 2 — Sizzix – Tim Holtz – Tonic Studios

Om ni läste mitt inlägg i onsdags så förstår ni att jag spinner vidare på temat – att jag alltid gör några julkort/vinterkort extra men utan text. Det slår nämligen aldrig fel, jag får alltid minst ett julkort från någon jag inte skickat ett kort till. Då blir det ett sånt här kort som den personen kan få i lådan i mellandagarna :-).

Dagens kort är gjort med en die som jag i ärlighetens namn undrade hur man skulle kunna använda första gången jag såg den – men sen tänkte jag om. Den heter Nordic Winter och det är väl meningen att man ska använda den som nordbo, eller?? ;-).
Jag valde att stansa ut den i craft cardstock och jag stänkte lite vit gesso, uttunnat med aningens vatten, över det utstansade papperet. Tanken är, som ni förstår, att det ska se ut som snö.
Bakgrunden har jag gjort genom att färga in ett Sheena-papper med Nuvo Shimmer Mist – älskar dem, de är SÅ läckra!! Man vet aldrig hur det blir och det är alltid spännande. Den skiftar i grön-blå-lila men jag har också fått med ett inslag av gult och det lyckades jag få till så att det blev skenet från ett av husen.Lite tunn guldtråd samt en Tim Holtz-kotte fick fullborda det hela.Jag önskar er ett Gott Slut så ses vi nästa år här i bloggen!
Scrappa lugnt!

Lena/lenislenis

Material:

Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Nordic Winter 19-07   

Sheena Douglass White Stamping Card Paper A4 – Pack of 60
Bazzill Cardstock
Tim Holtz Idea-Ology Metal Pinecones
Tonic Studios Nuvo Shimmer Powder
Dina Wakley Media Gesso 59ml Tube – White

Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
Cutter Bee Scissors 5 Original
EK Success Powder Tool Applicator
Provo Craft Cuttlebug Machine
Scotch Advanced Tape Glider & Tape
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive
Stick It Die Cut Adhesive Sheets Double Sided – Large
Scotch Quick Dry Adhesive
Tonic Studios Nuvo Glue Pen
Zig 2 Way Glue Pen

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *