Julen över!

IMG_2426

Då har vi överlevt julen! Vi firade en jul den 23/12 och två stycken den 24/11. Sedan njöt vi av ledigheten för att sedan fira sonens 8 årsdag. Vår nyår blev också lugn, min sambo började jobba klockan 22, så vi firade lite nyår här hemma med barnen. Så det var en lugn kväll.

IMG_2425

Nu är julen över och ett nytt år har börjat. Ska bli spännande att se vad 2020 ska bjuda på! 2019 var året jag lämnade min fasta anställningen efter 11 år och startade eget, ett beslut som jag inte ångrar. Hoppas att 2020 ska bli ett spännande år arbetsmässigt, här hemma ska vi starta med att bygga ut. Får se hur lång tid det tar, sist renovera vi hela källaren, dränera och bytte värmesystem….det tog 3 år. Hoppas att detta ska gå snabbare! Denna layouten har jag gjort med det som blev över av jul papperna som jag köpte till julkorten. Hoppas att ni får en bra start på det nya året!

Material

Simple Stories Collection Kit 12X12 – Country Christmas
Lawn Fawn Custom Craft Dies – Say Cheese, Again
Cute and best ever texten är gammal och finns tyvärr inte kvar i sortimentet.

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *