Doodling med Dylusions

Hej och god fortsättning på Er,

Idag tänkte jag visa Er lite doodling som jag har gjort. Som ni säkert vet, så börjar årets stora mässa borta i Phoenix, USA om ca 1,5 vecka. Eftersom jag älskar att doodla, så önskar jag mig ett 4-pack med vita paint pens från Dylusions och deras stora art journal-bok i svart, som en ut av nyheterna från Ranger/Dyluions. Nu tror inte jag att det kommer att bli så, så jag gjorde mig helt enkelt en egen stor, svart art journal.

Jag har helt enkelt målat en vanlig bok svart, med hjälp ut av Dylusions akrylfärg och en Distress mini ink blending tool. Det gick åt 2,5 burk med färg. Och jag är supernöjd.
Så här ser insidan ut.

Nedan ser ni mitt första uppslag i min nya, fina bok. Jag har använt mig ut av lilla och stora stencilen med fishtails, och även det som kallas för basic shape, vilket är bla den jättestora scalen som jag skrivit i på höger sida.

Stämpelsetet jag har använt mig ut av är ett ut av de senare, och de har jag stämplat på vitt cardstock, då jag vill att allt verkligen bara skall vara svart och vitt i boken.

Det var allt för denna gång och nu väntar vi med spänning på vad det kommer för nyheter från alla stora tillverkare.

Materiallista:
Dyan Reaveleys Dylusions Stencils 9X12 – Fishtails Large
Dylusions Stencils 5X8 – Fishtails Small
Dyan Reaveleys Dylusions Stencils 9X12 Basic Shapes – Basic Shapes
Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Merlady
Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Ocean Life
Dylusions Paint Pens 2/Pk
Dylusions Paint 59 ml – Black Marble
Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round
Dylusions Creative Journal Kraft 11.75X9

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *