Happy Birthday med Echo Park-Salon

Denna veckan har jag satt saxen i den härligt tjejiga Echo Park-Salon. Passande nog har jag två av mina kompisar som skall fira sina jämna födelsedagar på SPA och då passar den här serien extra bra.

Här ser ni vad jag planerat att använda till mina kort, till denna serien så finns det både 6×6 paper pad,  12×12 Kollection Kit, Coordinating paper, Die-Cuts, Tape och Enamel Dots så det finns mycket att välja på.

Det första kortet som jag har gjort är till Ankan som fyllt 50 år. Bakgrunden är en enbossingfolder som tyvärr inte finns länge men det finns ju många andra fina här. Det olika mönsterpappren kommer från 6×6 Paper Pad och Chipboard tycker jag passar bra här då det var SPA med tjejerna som gällde <3 .

På insidan har jag stämplat hÄnglar & Wings Stora Siffror, perfekt med både texter och alla siffror du önskar. Dessa använder jag ofta när jag gör Grattiskort.

Mitt andra kort är till en Tjej som fyller 40 år och även här är det hÄnglar & Wings Stora Siffror som gäller här har jag dessutom stämplat med Rangers Letter It stämplar.

Det färdiga kortet till Anna som fyllt 40 är också här en blandning av det olika Mönsterpappren och som jag har matchat ihop med det enfärgade koordinerade pappren som finns att köpa till denna Kollektionen.

 

Material:
Echo Park Double-Sided Paper Pad 6X6 – Salon
Echo Park Double-Sided Solid Cardstock 12X12 6/Pkg – Salon
Echo Park Salon Chipboard 6X13 – Accents
Lawn Fawn Custom Craft Die – Scripty Happy
Lawn Fawn Clear Stamps 3X4 – Hang In There
Thickers Alfabet
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Stora Siffror
Ranger Letter It Clear Stamp Set 4X6 – Celebration
Crafters Companion Centura Pearl Card Pack A4 10Pkg 300gr – Old Gold

 

Vilken härlig Collektion från Echo Park, den här Salon som den heter och så fina färger. Tjejigt men inte så himla gulligt som det ibland kan bli. Det finns ju fler tjejer som fyller år fram över och jag har ju en hel del papper kvar att använda, vilken tur va 😉 .

Ha nu en riktigt härlig måndag.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *