”Gammal” favorit!

2020-01-10 22.57.10-1

Har ni någon gammal favorit? Jag har flera , Tim Hotlz stämpelset Hipster är ett av dom. Jag köpte de stämplarna för några år sedan. Stämplarna är ett helt set med 5 figurer (get, katt, struts, fågel och apa). Diesen säljs sedan separat, en och en.

När jag köpte setet så köpte jag diesen till geten, men sedan har jag inte köpt några mer dies förrän denna veckan. Nu köpte jag katten och strutsen. Det roliga med dessa dies är att det är flera delar. Här på bilden ovan ser ni vilka delar man får till katten och strutsen. Sedan kan man ju välja hur man vill bygga ihop dom. Tidigare med geten har jag satt 3D kuddar för att få höjd, denna gång satte jag ihop dom med vanligt lim.

2020-01-10 23.51.25

Jag gjorde mina egna kortbaser och använde en dies för att få ut ”tegelväggen”.

2020-01-10 23.54.53

Jag använde mig av distress oxider för att färga in figurerna och tegelväggen. Jag använde mig av dauber för att färga in de större delarna, för de mindre använde jag mig av Fantastix´s verktyg. Se på bilden nedan, dauber är sådana som man kan sätta på fingret och Fantastix´s är de som ser ut som pennor.

2020-01-10 23.31.02

Hoppas att ni har haft en bra vecka och att ni har fantastisk helg framför er med pyssel:-)

Material

 Tsukinenko Fantastix Coloring Tool For Wet & Dry Media 6/Pkg – Bullet Point
Tsukineko Sponge Daubers 3/Pkg
Distress oxide ink pad (på bilden ser ni vilka jag använt)
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Hipster
Tim Holtz Sizzix Thinlits Die Set 6/Pkg – Hipster Ostrich
Tim Holtz Sizzix Thinlits Die Set 4/Pkg – Hipster Cat
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Snorkigt #1
Dylusions Bigger Back Chat Stickers 8/Pkg – Black

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *