Hjärteflicka – hÄnglar & Wings

Hej! Bakgrunden på kortet har jag använt mig av en Finnabair stencil och vit Gesso. Men först hade jag färgat in med en rosa Oxide och skvätt lite vatten på det rosa. Eftersom jag inte har lagt något ”issolerande” lager på den rosa färgen så har den vita gesson tagit upp lite rosa i sig. Strök lite wax, Rose Gold och Old Silver på gesson. Stämplade Hjärteflickan från hÄnglar & Wings som jag målade med ”spritpennor”. Den ”vågiga” kanten har jag klippt med en gammal sax från mina gömmor. Grattis har jag stansat ut med min Memory Keepers Word Punch Board, tycker den är så användbar så den använder jag rätt ofta.

Hjärtat fick lite Glossy accents.

Material:
Sheena Douglass White Stamping Card Paper A4
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Picked Raspberry
Prima Finnabair Stencil 6X9 – Iris Tapestry
Prima Finnabair Art Basics Heavy Gesso 250ml – White
Prima Finnabair Art Alchemy Wax Metallique 20ml – Rose Gold
Prima Finnabair Art Alchemy Wax Metallique 20ml – Old Silver
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Hjärteflicka A7 
Spectrum Noir Illustrator
Inkssentials Glossy Accents 59ml
We R Memory Keepers Word Punch Board 
Tonic Studios Nuvo Aqua Flow Pens 2/Pkg– Glitter Gloss 888N
Scrapbook Adhesives 3L Crafty Foam Tape Roll 4m – White 
Scor-tape

Nästa söndag när jag bloggar så är det februari.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *