Lawn Fawn

IMG_E3268

Det finns så många bra saker med scrapbookingen, en bra sak är alla härliga människor som jag mött inom denna hobbyn som jag troligen aldrig hade träffat annars.

För ett tag sedan så rensade jag i mitt rum och la ut lite saker på Facebook till försäljning. Det var en viss tjej som handlade av mig som jag började tala med lite mer på messenger. Vi hade samma favoriter, Lawn Fawn och Dylusions. Hon skickade lite bilder till mig på vad hon skapat och det var så mycket fint!

Hon frågade om vi inte kunde skicka något till varandra som vi hade gjort och det tycker jag var superkul idé. Inte många dagar senare fick jag hennes kort. Vi hade bestämt att vi skulle använda oss av stämplar från det senaste Lawn Fawn släppet och jag fick ett jättefint kort. Det var så välgjort och snyggt komponerat!

IMG_3269

Detta kortet skapade jag och skickade till henne, ett shaker card! Tänk, hon bor många mil ifrån mig , men tack vare denna hobby så fick vi kontakt. Nu inväntar både hon och jag att de ska komma in nya Lawn Fawn stämplar och vem vet!? Vi kanske skapar ett kort till och skickar till varandra:-)

Ha en härlig helg!

Material
Ranger Archival Ink Pad – Jet Black
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – You’re Just My Type
Lawn Cuts Custom Craft Die – You’re Just My Type
Sequins
Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape 15mm x 3mm x 20meter
Lawn Fawn Custom Craft Die – Stitched Heart Stackables
Echo Park Easter Wishes Double-Sided Cardstock 12X12 – Floral Fun

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *