Alla hjärtans dag

Hej!

Fina papper och några dies blir ett kort 🙂 Alla hjärtans dag är på fredag och då kan det vara bra att ha ett kort i beredskap 🙂 Från blocket ”Little street Café” 6X6 tog jag mönsterpappret, med många små hjärtan. Stansade ut hjärtat, love och stråna/bladen i ett enfärgat papper från Maja Design. Två stenar i hjärtform från mina gömmor – så var kortet klart.

Insidan: Ibland får jag för mig att jag skall använda spillbitarna som jag har på bordet just vid det tillfället som jag gör ett kort. Bladen blev ”spillbitar” då jag inte har klippt isär de tre diesen.

Material:
Bazzill Cardstock 12X12 – Orange Peel White
Maja Design 6×6 Paper Pack – Little Street Café
Maja Design Monochromes 12X12 Shades of the Alps – Cranberry
Concord & 9th Dies – Heart Strings
Concord & 9th Dies – Layering Leaves
Lawn Fawn Custom Craft Die – Scripty Love
Tonic Studios Nuvo Glue Pen – Smooth Precision – 206N
Scor-Tape

Var rädda om varandra!

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *