Tack tag – Tim Holtz

Hej! En Tack tag är bra att ha. Tog en svart slät kardstock och stansade ut den med en tag-die. Färgade in embossingfoldern, på den sidan som skulle vara på tagsens framsida med en vit stämpeldyna. Körde foldern i stansmaskinen så att den vita färgen trycktes mot tagsen. Lade bladdien först på tagen och stansade ut. Därefter lade jag bokstäverna till TACK och stansade ut dem. Stansade även ut bokstäverna i vitt så att jag kunde lägga dem i tagsen så att ”TACK” syns lite mer. Tycker om alfabetet men tycker nog att T:et ser lite skummt ut. Undersidans tag är med svart Glossy papper som jag har färgat in med Blending Solution och Alcohol Pearls. Några band i hålet som jag klämde fast med små häftklamrar.

Material:
Bazzil
Tonic Studios Craft Perfect Mirror Card A4 250gm – Glossy Black
Tim Holtz Alcohol Ink 57ml – Blending Solution
Tim Holtz Alcohol Pearls
Tim Holtz Sizzix Framelits Dies 8/Pkg – Tag Collection
Tim Holtz Sizzix 3-D Texture Fades Embossing Folder – Lumber 
Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Cut Out Leave 20-01
Sizzix Thinlits Dies – Elle Uppercase 20-01
Lawn Fawn Pigment Ink Pad – Yeti
Scor-Tape
Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *