Sending Hugs Your Way med Tim Holtz Spring Shadows

Denna veckan har jag gjort ett kort med en av det nya stämpelseten från Tim Holtz-Spring Shadows. Nu när det också kommit in till butiken känns det ännu roligare att få visa ett kort som jag gjort med det söta kaninerna.

Här ser ni det jag förberett för att göra mitt kort. Bakgrunden har jag gjort Distress Oxide Fossilized Amber med stämpeln som finns i setet. Både kaninerna och hjärtat har jag klipp ut förhand för till detta setet finns inga dies 😉 .

På mitt hjärta har jag lagt ett lager med Glossy Accent, som tyvärr inte syns så bra på fotot bara..

På insidan har jag stämplat ytterligare en kanin och det passar så bra till just den här killen, som faktiskt har sin egen kanin. Detta fick bli ett krya på dig kort till Elliot kraschade med sin cykel förra veckan.

Här ser ni det söta kortet till en fin kille Elliot. Det två kaninerna med ett hjärtat i mitten är precis så här jag känner för Elliot och en kram från min älskade Brorson är det finaste Faster kan få <3 . Just nu är han för långt borta för att både ge mig en eller för mig att få en… så det fick bli ett kort istället.

 

Material:
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Spring Shadows
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Fossilized Amber
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Worn Lipstick
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Vintage Photo
Altenew Layering Clear Stamps 4X6 29/Pkg – Scribbled Flowers
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Scripty Sayings
Memory Box Die – Wrapped Stitch Rectangles

 

Första måndagen i Mars och vi går äntligen mot ljusare tider, det tycker jag är härligt.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *