Book Maker – Tonic

Hej. När jag såg att Diesen för ”ryggen” till bok/album hade kommit in i butiken så var jag bara tvungen att testa den. Hade köpt ”bokstommen” tidigare. OBS den är stor, den största diesen  är 16,1 cm x 20,5 cm så den går inte att ”köra” i alla stansmaskiner. Hade även köpt de fina rospappren från Kaisercraft (Lady like) som bara har legat och väntat på ett lämpligt projekt. Jag har gjort basen på mitt album som ni får se här idag. Fack och dekorationer skall till också men de får komma senare.

Rygg och framsida. Jag vill att fram- och baksida skall vara lite kraftigare och styvare så jag stansade ut en extra sida i ett vanligt watercolour card och lät det vara mellan den svarta kardstocken.

Stänget är med en magnet. Bör vara något större/starkare än den jag har använt mig av.

”Ryggen” har jag stansat ut två gånger och satt ihop för att kunna sätt lite fler sidor i albumet. Diesen har tre ”flärpar” som man har vikt ihop för att montera sidorna på. Det är bara att välja själv hur många sidor man vill ha och anpassa ”ryggen” efter det. Söker ni på Memory Book Tutoritals with Jodie Jonson på YouTube så hittar ni många tips på hur man skall göra 🙂 Insidan – första uppslaget

Här kan ni se alla uppslagens mönsterpapper. Som ni kan se så är inte mönsterpapperen fastsatta mer än i överkant. Det är med avsikt just nu innan all dekoration har kommit till. Eftersom jag använder mig av Scor-Tape så går det INTE att ta bort eller ändra utan att papperna blir förstörda.

Här kan ni se att jag har gjort kort med med tab på för att lättare kunna ta fram dem från sidornas fickor. Även de skall dekoreras.

Material:
Bazzill Cardstock 12X12 – Orange Peel Black
Kaisercraft – Lady Like
Tonic Studios Dimensions Keepsake – Book Maker Base Creator 2278E
Tonic Studios Dimensions Keepsake Dies – Simple Spines 2279E
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 200N
Scor-Tape
Stick It Die Cut Adhesive Sheets Double Sided 
Basic Grey Magnetic Discs

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *