Hoppa i vattenpöl – hÄnglar & Wings

Hej. Pausar från mitt album med ett kort. Det har regnat väldigt mycket den senaste veckan så då gick mina tankar till den söta stämplarna från hÄnglar & Wings, Regnväder. Efter att jag hade målat stämpeln så körde jag den i min Scan Cut så att den blev utskuren. Självklart kan man klippa ut den men då jag är lite bekväm så gjorde min Scan Cut arbetet för mig 🙂 Till bakgrunden använde jag mig av en av de senaste stencilerna från Tim Holtz och färgade in den med Distress Oxides och en Picket Fence Studios Blender Brushes. Färgade in kortbasen i kanterna runt om med samma färg som ”bubblorna” innan jag tejpade fast kortet.

Vattenpölen täckte jag med ett lager Glossy Accents efter att jag färgat den svagt blå.

Material:
Sheena Douglass White Stamping Card Paper A4
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Bubbles
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Tumbled Glass
Picket Fence Studios Blender Brushes 4/Pkg – Broad
Brushes  eller Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Regnväder
Spectrum Noir Inkpad Finesse Alcohol-Proof – Noir Black
Spectrum Noir Illustrator
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 217/Pkg – White Thin Mixed   Scor-Tape
Tonic Studios Nuvo Pure Sheen Gemstones – Crystal Gems
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 200N
Ranger Ink Mini Glossy Accents 18ml

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *