Doodle-vänskap – Stampers Anonymous

Då var det fredag igen och min tur att visa er alstret för veckan. Det jag använt är Distressoxider och en av de nya stencilerna från Tim Holtz – doodle art. Kan det bli mycket enklare?Jag har färgat in ett Sheena-papper med gul och orange nyanser av Distressoxider. Därefter la jag på stencilen och färgade återigen in med den mörkare av de orange färgerna. Texterna kommer förstås från hÄnglar&Wings. Båda är embossade, Du är guld värd... är embossat med vitt embossingpulver. När jag skulle embossa vänskap hade jag ingen svart embossingdyna tillgänglig, så då fick jag hitta en annan lösning. Jag la in kort och stämpel i min Misti och stämplade först med svart dyna. Därefter, utan att flytta stämpeln ur Mistin, kunde jag stämpla med Watermarkdyna exakt uppepå det svarta och embossa med clear – en smidig lösning när man har en Misti eller liknande stämpelverktyg.

Det var allt från mig denna veckan. Hur ser er helg ut? För min del kommer det nog att bli en hel del skapande är tanken :-).

På återseende! Scrappa lugnt!
Lena/lenislenis

Material:

InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Inbjudan Script
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Viktigt   

Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Doodle Art 1

Crafters Companion Neenah Classic Crest Card Pack A4
Bazzill Cardstock

Distress Oxide
VersaFine Ink Pad – Onyx Black
VersaMark Watermark Stamp Pad
Tonic Studios Nuvo Embossing Powder 22ml – Glacier White 602N
Tonic Studios Nuvo Embossing Powder – Crystal Clear 603N 

Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
Cutter Bee Scissors 5 Original
MISTI Stamp Tool
Tonic Studios Nuvo Light Mist Spray Bottles 2/Pkg – 849N
Ink Blending Tool
EK Success Powder Tool Applicator
Scotch Advanced Tape Glider & Tape
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive

Scotch Quick Dry Adhesive
Tonic Studios Nuvo Glue Pen
Zig 2 Way Glue Pen

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *