Album, del 2 – Tonic

Hej, här kommer andra delen av mitt album som jag lovade (8/3). Som jag skrev då var jag bara tvungen att testa diesen till albumet. Eftersom jag inte har gjort album hela vägen själv (från början till slut 🙂 ) speciellt ofta så ser jag mig som en amatör (är absolut inte så duktig som flera av mina DT-kompisar här i bloggen). Har i stort sett bara använt mig av Tonic die: Maker Base Creator och Simple Spines. Papprena är från Kaisercraft, Layd Like. Basen gjorde jag med flera ”lösa” papper som jag hade köpt på mig tidigare, men för att göra flera sidor och kort till insidan så behövdes det mer papper så då fick jag köpa till det och lite dekorationer. Om ni vill se mina trevande försök så kommer här många bilder… om ni orkar. Kan fortsätta att dekorera lite till men om jag skall hinna med att få in det här i bloggen på min bloggdag som är idag så… Håll till godo:)

En brads och en bit snöre för att ”låsa” här.

Här kan ni se flera ”kort” som stoppas i fickor uppifrån eller från sidan. Skrev i mitt förra inlägg att jag stansade ut en tab till varje ”kort” men det ändrade jag på och skar ut nya lite större ”kort” som jag tryckte ut en tab direkt på varje ”kort” med min We R Memory Keepers The Works All-In-One Tool.

Korten har jag använt mig av en cirkelpunch för att få en rundel inåt eftersom jag skar ut korten i en ”lagom” storlek för mellan fickorna. som ni kan se så har jag inte gjort det i alla hörn. Tänkte att de sidor som jag för in i facken fick vara raka så att de inte fastnar ”på vägen” ner i fickorna ;).

Material:
OBS! Det krävs en lite större stanmaskin (som tar A4) för de största disen.
Tonic Studios Dimensions Keepsake – Book Maker Base Creator 2278E
Tonic Studios Dimensions Keepsake Dies – Simple Spines 2279E
We R Memory Keepers The Works All-In-One Tool
Bazzill Cardstock 12X12 – Orange Peel Black
Kaisercraft Paper Pack 12X12 12/Pkg – Lady Like
Kaisercraft Paper Pad 6.5X6.5 40/Pkg – Lady Like
Kaisercraft Sticker Book – Lady Like
Kaisercraft Collectables Cardstock Die-Cuts – Lady Like
Magnetic discs
Scor-Tape
EK Success Medium Punch Circle 3/4
Crafters Companion Die-Cutting & Embossing Machine – Gemini A4

Puh! orkade ni? Det var så roligt. Nyfiken på att prova?

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *