You are awesome! Altenew och Tonic Studios

En av mina favoritblommor är helt klart Magnolia. Tycker den är helt fantastiskt vacker! Något som påverkar mig är nog också att det är en av de första blommorna man får se på våren. Än har jag dock inte sett någon, det är väl fortfarande för kallt, men snart kommer den! <3Jag var sugen på att variera min färgläggning och valde att köpa Tonics akvarellpennor. Jag började med att köpa två askar, det finns fem, och de var fantastiskt roliga att färglägga med! Dessutom är de enkla att ta med sig, att sitta i soffan eller ute i solen, då de inte tar mycket plats. Speciellt då jag även valde en vattenpensel att sprida ut färgen med. Oftast föredrar jag en vanlig pensel och vattnet i en burk, men vattenpenseln är ju väldigt smidig! Bakgrunden är gjord av Tonics Nuvo Shimmer Powder – en av mina favoritprodukter trots att de är så skimriga, jag som inte gillar för mycket glitter….. ;-).  Men dessa gillar jag! Texten stämplade jag först med svart vattenfast dyna och eftersom jag använder min Misti när jag stämplar så var det enkelt att låta stämplarna sitta kvar och stämpla med Versamark dyna, uppepå det svarta, och hälla över clear embossingpulver för att få lite struktur i texten.

Jag avslutade som vanligt med pricken över i:et – ni vet väl vid det här laget vad det är? Jo självklart är det Nuvo drops, och denna gång blev det Crystal drops :-).

Det var allt från mig denna vecka. Jag vill önska er en härlig helg, man får passa på att gå ut i naturen och att göra de där sakerna man aldrig får gjort annars nu när man inte ska umgås för mycket med folk.  Själv ska jag röja i min ”scraphörna” 🙂 .

På återseende! Scrappa lugnt!
Lena/lenislenis

Material:

Altenew Clear Stamp And Die Build A flower – Magnolia
Crafters Companion Sheena White Stamping Card 300 gram A4
Crafters Companion Watercolour Card Pack   

Bazzill Cardstock

Tonic Studios Nuvo Watercolor Pencils 12/Pkg – Brilliantly Vibrant 520N
Tonic Studios Nuvo Watercolor Pencils 12/Pkg – Elementary Midtones 523N
Tonic Studios Nuvo Shimmer Powder – Blue Blitz 1208N
Tonic Studios Nuvo Shimmer Powder – Cherry Bomb 1209N
Tonic Studios Nuvo Shimmer Powder – Atlantis Burst 1213N
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops – Pink Orchid 1801N
Altenew Pigment Ink Pad – Obsidian
VersaMark Watermark Stamp Pad
Tonic Studios Nuvo Embossing Powder – Crystal Clear 603N
Tim Holtz Water Brush – Detailer Brush Nib

Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
Cutter Bee Scissors 5 Original
MISTI Stamp Tool
Tonic Studios Nuvo Light Mist Spray Bottles 2/Pkg – 849N
EK Success Powder Tool Applicator
Provo Craft Cuttlebug Machine
Scotch Advanced Tape Glider & Tape
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive

Tonic Studios Nuvo Glue Pen
Zig 2 Way Glue Pen

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *