Födelsedagskort!

2020-04-05 15.48.40

Hej på er! Då var det fredag igen och ingen vanlig fredag utan Långfredag! Denna påsken är nog väldigt annorlunda för många av oss. Vi brukar alltid samlas hos barnens farmor och farfar, men p.g.a Corona blir påsken inställd för oss. Dock kom påskharen till min systers trädgård igår. Den traditionen kunde vi hålla fast vid.

2020-04-05 15.48.58-2

Dottern´s 2 bästa vänner fyller år nu i april och troligen blir det inga barnkalas denna månaden utan att de skjuts upp till framtiden. Men vi vill såklart fira dessa barn ändå, så jag har gjort 2 födelsekort denna veckan som när det är dags levereras till en brevlåda tillsammans med ett paket.

2020-04-05 15.49.34

Det mesta är från Lawn Fawn, de hade mycket kul i sitt senaste släpp. Favoriterna är för mig stencilerna, moln och gräs stencilerna har jag använt på detta kortet tillsammans med b.la High Five setet. Spana in stencilerna , så smarta! Kolla in denna videon så ser ni hur ”smarta” de är : https://www.youtube.com/watch?v=4vpWs0at8n8

2020-04-05 15.49.50-2

Var rädda om varandra, så ses vi om 2 veckor igen!

Material
Lawn Fawn Custom Craft Die – Outside In Stitched Balloon Stackables
Lawn Fawn Custom Craft Die – Oliver´s Stitched 123s
Lawn Fawn Custom Craft Die – Oliver´s Stitched ABCs
Lawn Fawn Stencils – Cloudy
Lawn Fawn Stencils – Grassy
Lawn Fawn Custom Craft Die – Really High Five
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Really High Five
Scor-Tape 0.5´X27 Yds
Crafters Companion 9×12 20/Pkg – Acetate Pack
Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape 15mm x 3mm x 20meter
Sequins

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *