Shakerkort med Altenew

För några veckor sedan så såg jag en film från Jennifer McGuire, när gon gjorde tryfold-kort med shaker-kort i ett. Hennes film kan ni hitta här.

Jag blev oerhört inspirerad ut av den och ville göra min egen variant ut av den, då jag inte har det kitet som hon har använt i filmen, så tänkte jag använda mig ut av stämplar ifrån Altenew, då jag tycker de passade så himla bra för ändamålet.
För ett par veckor sedan var dessutom CiLi in Papers med i Altenews blog-hop. Inlägget gjordes ut av min fantastiska DT-kollega Anna Uhras, och det inlägget hittar ni här. Så varför inte göra lite med med Altenew, då de har så mycket fint.

Kortet är gjort ut av dubbla kortbaser, där jag har lagt dem åt var sitt håll. I det som skall vara min framsida har jag stansat ut en ram, som jag sedan har satt acetate på, den sitter både på fram och baksidan, men först har jag byggt lite höjd, så att jag kan få plats med lite bling bling i mellan.
Bladen på det vänstra kortet och trädet på det högra har jag stämplat på ett separat papper, för att sedan stansa ut med hjälp ut av de tillhörande diesen.  Sen har jag monterade dem på korten där jag tyckte att de passade, och sedan klippt bort det som stack utanför kanten för hand.

Här ser ni insidan på kortet, där jag stämplat med samma blad och även en text, som även de kommer från Altenew. Sen öppnas den sida åt höger, och inuti där sen, kan jag skriva min egen hälsning.

här nedan ser ni insidan på kortet med trädet, där jag, med hjälp ut av Distress Oxides, har färgat in lite med blått och grönt för att inte trädet skall se ut som om att det flyger i luften.

Det var allt för mig för denna gång. Scrappa lugnt, så syns vi om två veckor.

Materiallista:
Altenew Clear Stamps 6X8 – Wild Ferns
Altenew Die Set – Wild Ferns
Altenew Clear Stamps 6X8 – In My Thoughts
Altenew Die Set – In My Thoughts
Altenew Dye Inks – Tropical Forest
Altenew Dye Inks – Red Cosmos
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Rectangle
Lawn Fawn Custom Craft Die – Large Stitched Rectangle
Lawn Fawn Cardstock – White
Lawn Fawn Glue Tube
Tonic Studios Super Trimmer

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *