Layout med Simple Stories Hip Hop Horray

Ytterligare en Layout med Serien Hip Hop Horray  och I am båda från Simple Stories så himla roliga att jobba med!  Har ni sett senaste kollektionerna från Simple Stories? Gå till webbshoppen och kolla in nyheter per vecka 16 galet mycket fint där!!!!

Vi har nyligen flyttat och den här layouten handlar om våran förändrade katt.  Han älskar att vara ute på det nya stället men kan lika gärna vara inne och då hänger han gärna med oss. Tidigare var han livrädd för dammsugaren nu kanske han kollar lite på den, om ens det,  sen så lägger han sig ner och sover igen i fåtöljen som har blivit hans numer. Om barnen hänger i soffan så hänger han med dem, gärna på dem eller så nöjer hans sig med tätt intill. Annorlunda men mysigt.

Material

Simple Stories Collection Kit 12X12 – Hip Hop Hooray
Simple Stories Bits & Pieces Die-Cuts 53/Pkg – Simple Hip Hop Hooray
Simple Stories Decorative Metal Brads – Hip Hop Hooray
Tonic Studios Nuvo Sparkle Spray – Marine Mist 1661N
Simple Stories 4×6 Sticker Book – I Am

Ta hand om varandra där ute och hoppas ni får en fin Lördag!

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *