Art Journal uppslag av Anna – Dina Wakely

Hej på er alla fina!

Anna här idag för att dela med mig av ett härligt GRÖÖÖNT uppslag ur min inte så flitigt använda Art Journal från Rangers Ink. men nu ska det bli ändring på det tänkte jag. Man har väl kikat på Lisa och Katja, härliga superduktiga dt-kollegor, när dom kletat och kladdat på inspirerande livesändningar på CiLi’s Facebook-sida. Alla live-videos ligger kvar där så skutta genast över dit och kika om ni inte redan sett, eller så här är det, dom tål att ses om och om igen!

Hur som helst, här kommer min sida, hoppas ni gillar den!


Jag började med att tejpa med Dina Wakely’s media tejp i mitten av uppslaget. Detta för att förhindra att färgen blöder igenom mittuppslaget. Sedan går jag över hela uppslaget med vit gesso. Gesson gör att du får med lektid med dina akrylfärger och att det går kladda loss med dom med lite vatten och så. Då det torkat är det dags för akrylfärgerna som jag målar lite slarvigt över uppslaget här behöver inte varje färg ha torkat innan du går loss med nästa.


När akrylfärgerna torkat tar jag fram mina stenciler och applicerar mer akrylfärg med en svamp för att få lite olika mönster/struktur på min sida. Efter att det torkat så tar jag fram mina stämplar och vattenfasta stämpeldynor (viktigt att dom är vattenfasta annars är det risk att trycket kladdar runt) och jag stämplar lite slarvigt på utvalda ställen. Texten stämplar jag däremot lite mer noggrannt för att få jämnt med färg på orden. Sedan för att få vissa ord att ”poppa” lite skuggar jag dom med vit Posca penna.

Jag rekommenderar verkligen att ni tar er tid att titta på Lisas och Katjas videos (länk i början av inlägget) för att få veta mer om olika färger och medium. Dessutom får ni en massa härlig inspiration och får se hur olika mixed media projekt växer fram.
Dom är såå ottroligt duktiga!!

Material:

Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Turquoise
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Ocean
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Lemon
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – Aloe
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – White
Dina Wakely Acrylic Paint 29ml – Marine
Dina Wakley Media Gesso 29ml Tube – White
Dina Wakley Media Scribble Sticks 12/Pkg – Set 2
Dina Wakley Media Stencils 9X6 – Scales
Dina Wakley Media Stencils 9X6 – Circle Faces
Tim Holtz Distress Paint 29 ml Bottle -Twisted Citron
Tim Holtz Distress Paint 29 ml Bottle – Broken China
Tim Holtz Distress Paint 29 ml Bottle – Mowed Lawn
Dina Wakley Media Cling Stamps 6X9 – Work In Progress
Dina Wakley Media Cling Stamps 6X9 – Funny Peeps
Dina Wakley Media Tape 3/Pkg – Blank
Posca PC-5M – White
VersaFine Small Ink Pad – Onyx black
Ranger Ink Mini Archival Ink Pads – Kit#2 Wendy Vecchi
Dylusions Creative Journal Small 5X8
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Alfabet
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Rakt Alfabet med Siffror

Det var allt från mig idag! Vi ses igen om ni vill om två veckor.

Kram Anna

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Art Journal uppslag av Anna – Dina Wakely

 1. Inga skriver:

  Ja,man blir verkligen inspirerad, både av dig och de andra tjejerna, jag hinner bara aldrig med att skaffa grejer innan det dyker upp nya härliga ideer *ler*

 2. Elin skriver:

  Så himla fint!! Blir så inspirerad!
  Är nyfiken på hur du gjorde bakgrunden med akrylfärgerna, smetade du med fingrarna? Använde du scribble sticksen till något! Det här citatet gjorde min dag! 💕

  • annauhras skriver:

   Åhh!! Tack snälla, jag blir så glad!! Jag använde pensel till dom olika akrylfärgerna. Sprayade på en gnutta vatten så dom fick flyta i varandra lite. (Hade preppat sidorna med vit gesso först) När akrylfärgen torkat tog jag en av dom blå scribble sticksen och ritade slarvigt på mitten av sidan suddade ut färgen m en pensel m vatten. Sedan gick jag loss med stenciler och stämplar . Skoj var det! Ja det citatet är liksom mitt i prick 🎯. Tack igen, nu gjorde du min dag🥰 kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *