Jag köpte en Dyalog…..

IMG_4527

Jag fick tips om att Dyan som ligger bakom märket Dylusions gjorde en video på youtube varje dag under april, jag kollade på filmerna dag 1-4. Här är en länk till dag 1, där finner ni de andra också om ni vill titta. Hon gör sin dyalog från sin vardag , hur den ser ut nu under denna konstiga tid. Hon lever i England och vi i Sverige har ju inte samma restriktioner som dom. Men jag blev väldigt inspirerad! Jag gör ju PL och det är klart att i den har ju även covid tagits upp. Men jag ville hitta ett format där jag samlade allt om denna tiden och detta var det perfekta formatet för mig!

Jag har skapat min dyalog från hur mitt och mina närmstas liv har förändrats, men även om hur det ser ut i andra delar i världen och hur folk i allmänhet har fått det. Detta är för mig ett pågående projekt, men jag ville ändå visa er den. I mitt blogginlägg om två veckor ska jag visa er slutresultatet.

Så jag köpte mig en dyalog för 72:-. Valde ut 3 varma och 3 kalla färger , sedan körde jag igång. Jag bara rollade på färgen, hit och dit, kors och tvärs , utan någon tanke och det var så befriande! Sedan körde jag över med stencilerna och började förbereda bakgrunderna.

IMG_4531

Jag har inte haft tid att se fler av filmerna , men min fina DT vän Veronica har sett dom alla och även gjort alla dagar. Snäll som hon är har hon fotat alla sina uppslag o skickat och inspirerat mig. Såhär ser ni några av mina sidor…under uppbyggnad…

IMG_4532

I boken kan man sedan göra massa olika saker, här ser ni en flärp!

IMG_4533

Här ser ni att jag skurit i pappret…

IMG_4536

På denna sidan ovan ska jag skriva om hur djurlivet förändrats under denna period.På uppslaget nedan ska jag skriva om att man ska hålla avstånd.

IMG_4535

Nu i veckan fick Cili in papers in massa nyheter från Dylusions som jag inte kunde låta bli, så det var bara att ta en sväng dit och handla. Jag köpte mig en till dyalog och i den använde jag mig av de nya neon färgerna. Sedan gick jag loss igen…kors och tvärs, hit och dit …utan en tanke igen! Skönt att bara få köra på , att inte behöva tänka på allt som pågår.

IMG_4538

Visst är de härliga färger! De nya ”neon” färgerna.

IMG_4539

Här är mitt fodral, som jag har mina 2 dyalogs i!

IMG_4529

Med Dyan´s härliga text i,

IMG_4528

Hoppas att vi ses om två veckor,  då ska ni få se lite färdiga uppslag. Tills dess, fortsätt att hålla avstånd och fortsätt ta hand om varandra. 

Material

Dyalog serien
Akryl färger (de mindre och de nya färgerna finns här)
Akryl färger
Dylusions stenciler
Dylusions stämplar
Dylusions (Här finner ni allt från Dylusions, in och titta på sidan ett på collage papperna, de är underbara! Dom ska jag leka med i mina dyalogs)

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på Jag köpte en Dyalog…..

  1. Pingback: Ju tjockare, ju finare! |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *