Beautiful moments

Hej!

Idag är mitt första gästinlägg i Cili in Papers blogg, vanligtvis bloggar jag i Design in Papers blogg. Ser fram emot att blogga här varannan onsdag ett tag framöver. Jag hoppas att jag kan inspirera er lite 🙂

Jag älskar fotot som jag använt till denna layouten. Det är på min dotter som leker med min sons dotter. De är så lika i sitt sätt. Båda har så mycket personlighet och en massa bus i sig. Som ni kan se så har de väldigt roligt tillsammans.

Jag har jobbat med några mönstrade papper från Echo Parks kollektion ”It´s your birthday”, en massa härliga färger från Dylusions och stenciler från Tim Holtz.

Jag önskar er en härlig vecka!

Material:

Scrapbook Adhesive 3L 3D self-adhesive foam squares
Echo Park Double-Sided Paper Pad 6×6 – It´s your birthday boy
Bazzill Cardstock 12×12 – White
Dylusions paint – Lemon Zest
Dylusions paint – Pure Sunshine
Dylusions paint – Cut Grass
Dylusions paint – Postbox Red
Dylusions paint – Periwinkle Blue
Tim Holtz Layered Stencil – Bubbles
Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1inch – Round

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *