Världens Bästa Mamma med Crafters Companion

Denna vecka har jag gjort Mors Dags kort med det nya stencilerna från Crafters Companion och Distress Oxide. Stencilerna från Crafters Companion ligger i 3 pack och tanken är att man skall ha dem som lager på lager.

Här ser ni mina olika saker jag tagit fram för mina kort denna veckan, Clear Embossingpulver, Achival Ink, stämpelset från hÄnglar&Wings, stencilerna från Crafters Companion, en dies från Memory Box, Drawing Gum och Scor-Tape.

Jag har lagt ett lager med Drawing Gum ovan på min stämplade och Clear embossade stämpel. Detta har jag gjort för att jag vill maska av min stämpel. Drawing Gum är som ett suddigummi så du kan gnugga på gummiytan och den släpper då sitt underlag.

Här ser ni mina två stenciler som jag tagit fram för att göra mina bakgrunder och även vilka Distress Oxide som jag valt till mitt kort. Jag var så lycklig över att få använda dessa stencilen så jag tänkte mig inte för..utan jag använde stencil nr 2 före stencil nr 1. Men jag måste säga att så kan man också göra 😉 .

Här ser ni min bakgrund med mitt Gummi-skinn som jag gnuggat av min stämpel och som ni ser så har det funkat alldeles utmärkt som en resist.

Det färdiga kortet med den härliga stämpel från hÄnglar &Wings stämplat med Archival ink Jet Black och sedan embossat med clearembossing.

Samma kort men med två nya Distress Oxide färger Peacock Feathers och Salty Ocean, det blir så läckert med stencilerna eller hur?

Här ser ni en närbild på hur stencilen skall se ut när man lägger stencil 1 först och sedan stencil 2, jag tycker nog att jag gillar mitt första försök lika bra som detta. Den fina Grattis texten är från hÄnglar &Wings.

Här har ni det sista kortet som jag har gjort med de fina Dandelion Clocks stencilerna och så klart i Rosa min favoritfärg 🙂 .

 

Material:
Scor-Tape 0.25´X27 Yds
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Peacock Feathers
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Salty Ocean
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Picked Raspberry
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Worn Lipstick
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Rusty Hinge
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Scattered Straw
Pebeo Drawing Gum 45ml
Memory Box Die – Wrapped Stitch Rectangles
Crafters Companion Layering Stencils – Dandelion Clocks
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Mer Grattis
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Världens Bästa #1 A7
Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round
Ranger Archival Ink Pad – Jet Black
Stampendous Detail Embossing Powder – Clear

 

Denna veckan förbereder jag mig för Morsdag som kommer om 2 veckor och så klart att man skall hylla alla sina mammor det är det så värda. För vem har inte världens bästa Mamma <3 .

Ha nu en riktigt härlig måndag.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Världens Bästa Mamma med Crafters Companion

  1. Inga skriver:

    Tack, nu vet jag hur jag ska göra, köpt den här stencilen förra veckan så nu måste jag testa. Korten blir ju vääldigt fiina tycker jag
    Ha en bra dag

    • Pyssel Karin skriver:

      Vad roligt att du också har köpt det fina Stencilerna och att du gillar resultatet. Jag har ju bara använt 2 av 3 och det går säkert att kombinera mer ”fel” också tex stencil 3 och någon av det andra två för att få ytterligare utseende att välja mellan. Visst är det härligt att det är bara fantasin som sätter stopp när det gäller vår Hobby. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *