Ju tjockare, ju finare!

IMG_4741

I mitt inlägg för 2 veckor sedan hade jag precis börjat med att göra bankgrunderna samt dekorerat lite i min nyinköpta Dyalog. Nu har jag gjort färdigt de flesta av de bakgrunderna som jag visade i det inlägget. Missade ni inlägget så kan ni trycka här.

Här nedan ser ni de klara sidorna, som var påbörjade i förra inlägget.

IMG_4747

IMG_4742

IMG_4744

Jag dokumenterar inte bara vad som händer i Sverige , utan även i övriga världen.

IMG_4745

Jag har gjort klart hela april och här ser ni några fler av mina sidor. Jag har även köpt på mig några fler dyalogs och i en gör jag nu maj och jag har även en för mars. Jag använder mina dyalogs för att dokumentera Covid-19. Älskar när pärmen blir tjockare och tjockare för varje sida jag gör. Den blir bara finare och finare.

IMG_4748

Jag använder mig av massa olika Dylusions produkter, stämplar, tape, collagepapper, canvas, postcard, die cuts, stenciler och jag färglägger med Dylusions sprayerna. Bakgrunderna gjordes med Dylusions paint.

IMG_4749

Jag använder mig även av hennes klistermärken med coola texter.

IMG_4750

IMG_4751

IMG_4752

Jag älskar Dylusions i alla former! Denna kropp med fiskhuvud, hur underbar är inte den!? Det bästa är nog stämplarna som man kan variera i oändlighet. Man kan ta ett huvud från ett set och bena från ett annat!

IMG_4753

Jag har även skrivit ut bilder som cirkulerat i sociala medier, som denna bilden nedan.

IMG_4754

Var rädda om er därute, så hoppas jag att vi ses om 2 veckor igen!

Material

Dylusions dyalog
Dylusions tape
Dylusions stämplar
Dylusions collage
Dylusions paint 59ml
Dylusions stenciler
Dylusions spray
Dylusions paint 29ml
Dylusions texter (klistermärkes ark)
Dylusions die cuts
Dylusions Canvas
Dylusions Postcard

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *