Baby Leonie med Tim Holtz Spring Shadows

Denna veckan har jag gjort ett kort till en ny Baby och har använt Tim Holtz fina Spring Shadows som jag tycker passar så bra. Förra veckan fick ni så många kort så denna veckan blir det några mindre 😉 .

Det finns ju inga dies till dessa stämplarna så här har ju klippt ut både kaninen och hjärtat förhand. Splatter mönstret är också en stämpel som finns med i stämpelsetet. Både hjärtat och kaninen har jag stämplat med Distress Oxide.

På insidan har jag stämplat den fina stämpeln Twinkle, Twinkle little Star. För självklart så har det ju föds en stjärna.

Hjärtat har jag lagt ett lager med Glossy Accent, för att jag vill att det skall glänsa lite extra. Detta setet kanske inte var tänkt som ett Baby tema men jag kunde inte låta bli när jag fick feeling på att det kunde funka som ett Baby kort.

 

Material:
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Spring Shadows
Inkssentials Glossy Accents 59ml
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Picked Raspberry
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Worn Lipstick
Memory Box Die – Wrapped Stitch Rectangles
Stampendous Perfectly Clear Stamps 4X6 – Animal Mobile UTGÅENDE
Pink Paislee Thickers Stickers 5.5X11 – Happy Life Alpha

 

Detta var allt från mig denna första måndagen i sommarmånaden Juni.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *