Ännu en dag av omöjligheter med Color Burst

Denna veckan har jag på nytt inspirerats av Lisa FB Lives på CiLi in Papers FB sida, det hon då använde var Nuvo Shimmer Powder, dessa hade jag inte hemma men blev väldigt sugen på att prova. Det jag hade hemma som liknar Shimmer Powder är Ken Olivers Color Burst. Så jag tog det jag hade hemma..

Här ser ni mina Color Burst som jag tagit fram, det vita pappret är Stamping Paper och jag gillar att göra mina projekt i 6×8 och sätter dem sedan med i mina Expander Discs för att ha dem alla på samma ställe.

Så här blev mina bakgrunder när jag sprayat Color Bursten med vatten och sedan låtit dem rinna lite snyggt mot ena kanten. Då pappren varit väldigt blöta så har det krullat sig och det gillar jag inte för det blir ju lite svårt att fortsätta att bygga mer på dessa.

Men jag har flera gånger sett att man har använt Heidi Swapp Minc för att värma upp och även släta ut bakgrunden. Och visst det bli faktiskt riktigt bra. Så detta är mitt tips.

Som ni ser är mina bakgrunder nu släta och mycket mer lättarbetade allt genom att sända dem en gång igenom min Minc. Den svarta silloutten är en stencil från Dina Wakley som jag lagt ett lager med svart Gesso, allt för att få lite texture.

Här har jag lagt ett lager med den gula Distressfärgen som en skugga på min Silhuett och sedan har jag lagt ett lager med Liquid Stardust för att få den att glittra lite extra.

Här ser ni en när bild av min stora 6×8 bakgrund där jag gjort två silhuetter, det svarta prickarna är Gesso som jag blandat med vatten och sedan skvätt över bakgrunden. Stämplarna kommer från hÄnglar & Wings och jag har ramat in dem med svart Scribble Sticks som jag blött upp med vattenpensel.

Det här var mitt färdiga projekt med Color Burst och det fina Funky Silhouettes som Dina Wakley har gjort. Väldigt läckert och färgglatt precis som jag gillar det <3 .

Material:
Ken Oliver Color Burst
Me & My Big Ideas Create 365 Happy Planner Punch – 9 Holes
Expander Discs
Tim Holtz Distress Sprayer 118ml
Heidi Swapp Mini Minc 6 inch Foil Applicator
Dina Wakley Media Gesso 118ml – Black
Tim Holtz Distress Paint 29 ml Bottle – Squeezed Lemonade
Lawn Fawn Liquid Stardust
Dina Wakley Media Stencils + Masks 6X9 – Funky Silhouettes
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Ascoola Vänner
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Snorkigt #3
Dina Wakley Media Scribble Sticks 12/Pkg – Set 1

 

Hoppas att ni också vågar att prova saker ni inte brukar göra det är riktigt roligt att utmana sig själv. Glöm inte att gå in på CiLi in Papers FB sida för att kolla det olika Livesändningarna som har varit eller ännu hellre följa CiLi in Papers FB sida så att ni inte missar det nya Livesändningarna.

Jag hoppas att detta ger inspiration denna måndagen.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *