Dina Wakley Glossy Spray

Jag brukar ju säga allt eller inget och alla fick det bli av dessa sprayer. Färgkartan som ett rutsystem med färgnamnen på har jag skrivit ut från Rangers sida. Sedan skar jag till 2,5×2,5″ pappersbitar och sprayade de olika färgerna på dessa, tog en 1,5″ stans och stansade ut, klippte cirklarna på mitten så då fick jag bitar av färgerna till 2 färgkartor (en till mig och en ner till butiken).

Slängde spillbitarna i runda arkivet, men nej plockade snabbt upp dom igen och tänkte att visst kan man väl göra något av dessa. Så det fick bli ett uppslag i min 8×8″ art journal.

Stämplade på blankt tissuepaper och klippte ut figurerna. Bilderna inuti cirklarna är från Dylusions Creative Dyary Sticker Book – Book 2, texten kommer från Dylusions Bigger Back Chat Stickers – Black Set 2.

När jag fått rutor och bilder på plats där jag ville ha dom, så la jag en stencil över och färgade in med akrylfärg runt om. Ritade även med en vit penna runt figurerna och bildrutorna.

Material:
Dylusions Black Creative Journal 8X8
Dina Wakley Glossy spray
Dina Wakley Media Tissue Pack 7.5X10 20/Pkg – Plain
Dina Wakley Media Cling Stamps 6X9 – Abstract Figures
Ranger Archival Ink Pad – Jet Black
Dylusions Stencil 9X12 – Betsy´s Block
Dylusions Creative Dyary Sticker Book – Book 2
Dylusions Bigger Back Chat Stickers 8/Pkg – Black Set 2
Dina Wakley Acrylic Paint 29ml – White

Ha det gott

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *