Vicki Boutin Pigment Powder och Watercolor Markers

Denna veckan har jag tagit fram lite olika Färg ett Pigment Powder och Penna fylld med koncentrerad vattenfärg som båda ingår färgglada Vicki Boutins produktlinje.

Jag har förberett en bakgrund som jag har gjort med en stencil och Texture Paste. Mina Pigment Powders är Jucie Pear, Blueberry Pie och Cherry Tart. Först sprayade jag lite vatten på mitt underlägg och sedan öppnade jag mitt pulver och försiktigt knackade jag ut en hög med pulver och sedan blandar jag ihop det med min vattenpensel.

Här ser ni mina tre olika Watercolor Markers Cotton Candy, Plum Pudding och Sugared Strawberry. Jag la en droppe färg på mitt underlag och sedan blandade jag det med min vattenpensel för att kunna lägga det på min bakgrund som jag denna gången har gjort med Modeling Paste. Wow vilka coola färger det här gillar jag <3 , så otroligt mycket pigment. Och om ni får det på fingrarna….ja det sitter kvar 🙂 .

Här ser ni mina färdiga bakgrunder och som ni ser ”kladdade” jag även mina färger på en bit av ett vitt cardstock, jag tänkte att jag ville ta ut dessa med två olika dies.

Här ser ni en närbild på min jätterosa bakgrund. Texten kommer från Vicki Boutin och en rosa sytråd med lite glitter skymtar bakom som en lite detalj.

Här har ni mitt färdiga kort med Pigment Powder, den stämplade texten kommer från hÄnglar & Wings ett av det nya textstämplarna med engelska texter.

Här ser ni mitt färdiga Rosa kort och denna gången är det ju verkligen ROSA. I Like…

 

 

Material:
Vicki Boutin Mixed Media Watercolor Markers 12/Pkg
Vicki Boutin Mixed Media Powder Pigment Set 9/Pkg – Assorted Colors
Vicki Boutin Wildflower & Honey Stamps & Dies – Wildflower
Vicki Boutin Mixed Media Stencils 3/Pkg – Wildflower & Honey
Vicki Boutin Wildflower & Honey Stamps & Dies – Wildflower
Lawn Fawn Custom Craft Die – Scripty Hello
Lawn Fawn Custom Craft Die – Scripty Smile
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Uppish #2

 

Detta var min färgexplosion från mig idag med hjälp av Vicki Boutin härliga produkter.

Ha en super härlig måndag.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *