Studentkort med Tonic Studios Nuvo Shimmer powder

Dagens kort från mig är faktiskt ett studentkort, men det passar även i andra sammanhang tycker jag.
Jag har använt mig utav en av mina favoritprodukter – Nuvo Shimmer powder från Tonic Studios. Jag har strött ut färgpulver från fyra-fem färger och därefter sprayat med vatten. Man vet ju aldrig hur det blir, det blir alltid olika och det är lika spännande varje gång tycker jag. Denna bakgrund blev läcker med de gula koncentrerade öarna och jag valde att vända papperet så att de kan representera solen, det är i alla fall min tanke.
Stämpeln med bokstäverna är från Tim Holtz och jag har stämplat den och embossat med clear embossingpulver. Även bårdstämpeln och acetatfjärilen kommer från Tim Holtz. För att matcha det embossade la jag till några Nuvo Crystal drops, Morning Dew. Texten passar väl bra till en student, eller hur? Den finns med i stämpelsetet Majestic Butterfly från Crafters Companion och jag har en känsla av att det kommer att bli ett välanvänt set :-).

Det var allt från mig denna veckan. Jag önskar er en härlig helg och/eller en härlig semester, om ni har startat den, i det underbara sommarvädret!

På återseende! Scrappa lugnt!
Lena/lenislenis

Material:

Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Eclectic Edges
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Faded Type
Crafters Companion Clear Stamp – Majestic Butterfly   

Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4
Bazzill Cardstock
Tim Holtz Idea-Ology Transparent Acetate Wings 72/Pkg

Tonic Nuvo Shimmer Powder   
VersaFine Ink Pad – Onyx Black
Memento Ink Pad – Tuxedo Black
VersaMark Watermark Stamp Pad
Ranger Archival Ink Pad – Cobalt
Tonic Studios Nuvo Embossing Powder – Crystal Clear 603N
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops – Morning Dew 677N

We R Memory Keepers Trim & Score Board
Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
Cutter Bee Scissors 5 Original
MISTI Stamp Tool
Tonic Studios Nuvo Light Mist Spray Bottles 2/Pkg – 849N
EK Success Powder Tool Applicator
Scotch Advanced Tape Glider & Tape
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive

Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape
Tonic Studios Nuvo Glue Pen

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *