Shaker card – Tonic

Hej. Idag har jag gjort två shaker card med champagne glas. Ett är gjort i rose gold medan det andra är i silver. Kortbasen är i White Stamping Card, ett lite kraftigare papper som jag bara älskar. Använder det nästan alltid till mina kortbaser numer, men även till mycket annat. Stansade ut glasen i metallpapper. Stansade ut ”glaskupan” i bakgrundspappret. Sedan var det bara att ”fästa” den medföljande ”glaskupan” i plast på bakgrundspappret. Jag har strukit lite med Eks puder i plastkupan för att få bort det statiska i den så att inte konfettin fastnar på insidan. Måttar in var glaskupan skall vara och häller en hög med konfetti (efter tycke och smak) på kortbasen. Sätter sedan fast det mönstrade bakgrundspappret med plastkupan över konfettin och kortbasen. Stämplade och embossade ”inbjudan” vid sidan av glaset.

Glaset i silver har en kortbas från Crafters companion, men såg först efter att jag gjort kortet att det inte finns i sortimentet i butiken. Vill ändå visa det för att visa hur helt olika korten blir i olika ”färgställningar”.

Material:
Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4 
Tonic Studios Craft Perfect 6×6 Card Packs – Moonlight Rose 9407E
Tonic Studios Craft Perfect 6X6 Card Pack – Silver Jubilee 9435E
Tonic Studios Shaker Creator Die & Shaker Set – Prosecco Glass 3364E
Tonic Studios Nuvo Pure Sheen Confetti 4/Pkg – Golden Years 284N
Tonic Studios Craft Perfect Adhesives – Double Sided Adhesive Sheets A4 9760E
EK Success Powder Tool Applicator
Scor-Tape 
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Inbjudan Script
Lawn Fawn Embossing Powder – Rose Gold
VersaMark Watermark Stamp Pad
We R Memory Keepers The Works All-In-One Tool
Sizzix Stansmaskin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *