Lek med Dylusions!

IMG_5489

Denna veckan har jag gjort klart ett uppslag i min stora Dylusions journal. Bakgrunden gjorde jag för flera veckor sedan. Jag sprayar rikligt med 3 färger. Denna gång använde jag mig av Cut grass, London Blue och Lemon Zest, en favorit kombo som återkommer flera gånger i mina journals. Efter jag sprayat slår jag ihop boken och när jag öppnar upp den igen tar jag en köksrulle och rullar över. Sedan får den torka till sig innan jag tar en stencil på ena sidan och sprayar med vatten. Efter jag sprayat vatten så vänder jag över stencilen på nästa sida och där tar jag fram köksrullen och rullar över igen. Sedan har man en härlig bakgrund!

IMG_5492

Jag har stämplat upp en del Dylusions stämplar och klippt ut så jag har en del klara att bara klistra in när det är dags. Tycker det är smidigt att ha lite urklippt men oftast får jag alltid stämpla upp någon extra och klippa ut när jag väl gör en layout. Så var det i detta fall.

IMG_5493

Många gånger lämnar jag figurerna svart/vita, men nu hade jag köpt på mig 3 pensel pennor som jag fyllt med samma kombo som bakgrunden som jag ville testa. Jag har fått testat dom hos en vän tidigare och de är verkligen fantastiska, de kommer bli fler av dessa.

IMG_5496

Såhär blev det när det var klart! Hoppas att ni alla har en härlig helg framför er, många av er kanske går semester efter idag? Oavsett så önskar jag er en härlig helg och sommar!

Material
Dylusions Creative Journal Kraft 11.75X9
Dylusions Ink Spray 59ml – Cut Grass
Dylusions Ink Spray 59ml – Lemon Zest
Dylusions Ink Spray 59ml – London Blue
Dylusions Stencil 9X12 – Quilts
Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Merlady
Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Ocean Life
Dylusions Cling Stamps 8.5X7 – Which Way Up
Ranger Archival Ink Pad – Jet Black
Tim Holtz Water Brush – Detailer Brush Nib
Dylusions Dyalog Stencil – Border It
Dylusions Bigger Back Chat Stickers 8/Pkg – Black Set 2
Dylusions Bigger Back Chat Stickers 8/Pkg – Black

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *