Baby Boy – Echo Park

Som ni kanske vet så har jag tre härliga barnbarn. Det senaste barnbarnet heter Frans och han föddes i maj. Han är alltså alldeles ny. Jag gör album till varje barnbarn som de får på sin födelsedag varje år. I bästa fall lyckas jag hålla mig till ett album per år och barnbarn. Det är inte lätt att begränsa sig.
Jag tänkte att jag skulle visa uppstarten av Frans första album. Hoppas att ni tycker att det är kul att se och kanske inspireras lite.

De album jag använder kommer från We R Memory Keepers. De är svarta och i måtten 8,5×11 inch. Lagom storlek för mina barn att ha i sina bokhyllor. Väldigt bra storlek för barnbarnen att ha i knät när de vill sitta och bläddra i sina egna album.

Jag har gjort fyra sidor till albumet som jag sätter in på rätt plats (tidsmässigt) där jag skriver ner vikt, längd mm. Detta gör jag bara första året.

På de första layouterna i albumet har jag använt Echo Parks kollektion ”Baby Boy”. En superfin kollektion med ljusa färger och gulliga mönster.
Till kollektionen finns det massor av olika dekorationer, thickers, stenciler mm. Man kan leka hur mycket som helst. Skulle säkert kunna använda den kollektionen till hela det första albumet, men jag gillar lite variation. Det kommer ju så många roliga kollektioner från olika tillverkare över året.

Nedan layout är såååå enkel, men jag blev väldigt nöjd. Har endast använt en stencil från kollektionen och en distressfärg från Tim Holtz.

Tusen tack för titten! Vi ses förhoppningsvis här i bloggen snart igen.

Material:

We R Memory keepers classic leather D-ring album 8,5×11
Bazzill cardstock white 8,5×11
Echo Park stencil 6×6 – Sweetest cloud
Echo Park Adhesive Enamel Dots 60/Pkg – Baby Boy
Echo Park Collection Kit 12X12 – Baby Boy
Echo Park Double-Sided Solid Cardstock 12X12 6/Pkg – Baby Boy
Echo Park Baby Boy Cardstock Die-Cuts 33/Pkg – Frames & Tags
Echo Park Baby Boy Chipboard 6X13 – Accents
Pebbles Peek-A-Boo You Thickers Stickers 5.5X11 79/Pkg – Phrases Puffy
Pebbles Thickers Stickers 5.5X11 249/Pkg – Live Life Happy Phrases
Amy Tangerine Thickers Stickers 5.5X11 316/Pkg – Picnic In The Park…
Tim Holtz Distress Mini Ink Pad – Cracked Pistachio
Tim Holtz Distress Mini Ink Pad – Hickory Smoke

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *