Butterfly wishes – Crafters Companion

Idag visar jag ett fjärilskort gjort med dien och stämpelsetet Majestic Butterfly från Crafters Companion. Från stämpelsetet har jag dock enbart använt en textstämpel till detta kort, inte fjärilsstämpeln. Det är kul att det finns så många olika valmöjligheter. I just detta fall tyckte jag det räckte att stansa ut fjärilen, inte stämpla den.Jag valde att färga in ett yupo-papper med flera olika färger av Alcoinks och jag vred och vände på dien innan jag hittade det jag tyckte blev bästa mönstret på fjärilen vid utstansningen.Bakgrunden är en stämpel från Stampers Anonymous med design av Wendy Vecci – tycker den är riktigt snygg och användbar. Jag har färgat in stämpeln med Distress Oxide dyna, sprayat lite vatten i luften och ”fångat in” vattnet med stämpeln och därefter stämplat på akvarellpapper. Då får man en akvarellig känsla, de delar av stämpeln som fått mer vatten på sig ger ett diffust mönster. När jag skar till bakgrundspapperet fick jag ett par remsor till övers och de limmade jag fast på insidan, så den matchar utsidan. Jag gillar att ta tillvara på det som ”blir över”. Jag valde även att montera en ram, från Lawn Fawn, på kortet. Textstämpeln är embossad med clear embossingpulver och pricken över i:et – Nuvo drops. Här blev det en blandning av tre olika färger.

Det var mitt bidrag till inspiration denna vecka och jag önskar er en härlig skaparhelg!
På återseende! Scrappa lugnt!

Lena/lenislenis

Material:

Crafters Companion Clear Stamp – Majestic Butterfly
Gemini Elements Die – Majestic Butterfly
Wendy Vecchi Background Stamp – Tiled
Lawn Fawn Custom Craft Die – Stitched Rectangle Frames

Bazzill Cardstock
Crafters Companion Watercolour Card Pack
Tim Holtz Alcohol Ink White Yupo Paper 144lb 5/Pkg – White 

Distress Oxide
Alcohol Inks
Alcohol Pearls 
VersaFine Ink Pad – Onyx Black
VersaMark Watermark Stamp Pad
Nuvo Embossing Powder – Crystal Clear 603N
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops – Sweet Lilac 668N
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops – Pink Orchid 1801N
Tonic Studios Nuvo Dream Drops – Indigo Eclipse 1796N

We R Memory Keepers Trim & Score Board
Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
Cutter Bee Scissors 5 Original
MISTI Stamp Tool
Picket Fence Studios Blender Brushes 10/Pkg – Full Set
Tonic Studios Nuvo Light Mist Spray Bottles 2/Pkg – 849N
EK Success Powder Tool Applicator
Gemini Crafters Companion
Scotch Advanced Tape Glider & Tape
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive
Stick-It – Die Cut Adhesive Sheets Double Sided
Tonic Studios Nuvo Glue Pen

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *