Han med stort H fyller 40!

IMG_5915

Igår fyllde min sambo 40 år! Även dottern fyller år denna vecka och  hon blev 5 år i lördags. Helgen som var hade vi 3 kalas, allt för att kunna Corona anpassa. Vi hade alla kalas ute, så det var tur att vädret var på vår sida.

IMG_5917

Tanken var att han och jag utan barn skulle åkt en torsdag-söndag till Rom i maj, en drömresa som min sambo haft länge….men nu blev det inte så utan det blev en dagstur till Trollhättan:-) Men han var lika glad ändå och framförallt barnen. Farmor och farfar mötte upp i Trollhättan , det blev både lunch och glass i staden samtidigt som vi var på 2 av stadens fantastiska lekplatser. I Trollhättan har de en lekplats som inspireras av Tv serien Macken samt en lekplats som inspireras av Skrot Nisse. Jättefina lekplatser! Vi var iväg hela dagen , vi hann vara hemma i 2 timmar innan den nyblivna 40 åringen fick åka till jobbet och köra nattpasset. Av mig och barnen fick han detta kort, 2 tröjor samt så har jag bokat in massage och fotvård till honom i augusti.

IMG_5916

Ikväll ska hela familjen åka till Göteborg och gå ut och äta tillsammans (utomhus sittning med avstånd), drömmen om Rom har vi kvar….men nästa år fyller jag 40 och då…..då kanske vi kommer iväg….

Hoppas ni har en härlig helg framför er!

Material
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Really High Five
Lawn Fawn Custom Craft Die – Really High Five
Memento Ink Pad Tuxedo Black
Lawn Fawn Custom Craft Die – Oliver´s Stitched 123s
Lawn Fawn Custom Craft Die – Grassy Border
Lawn Fawn Stencils – Cloudy
Tim Holtz Distress Mini Ink Pad – Tumbled Glass
Lawn Cuts Custom Craft Die – Large Slimline W/Sliders
Lawn Fawn Cardstock – Cilantro

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *