Grattis Anna 50 med Maja Design

Denna veckan har jag gjort ett kort till en riktig stjärna och självklart skall hon har ett kort som passar henne precis.

Här ser ni vad jag plockat fram för att göra mitt kort Mönsterpapper från Maja Design, stämplar och dies. Mottagaren av detta kort gillar stjärnor och Vitsippor, och det här var det bästa jag kunde komma på.

Här ser ni delar av mitt kort kanterna har jag rivit med min kantskrapa och sedan chalkat med Vicki Boutin-Color Wheel. Disen med siffrorna och bokstäverna kommer från Lawn Fawn som jag gillar väldigt mycket precis lagom stora.

På insidan har jag tagit ett av Maja Design mönsterpappren med stjärnorna och Grattis texten är stämplad med Achival ink-Cornflower Blue.

Det färdiga kortet till Anna som tidigare i år fyllde 50 år men som tyvärr fick ställa in sitt kalas, men tillslut tog vi chansen att Gratta henne i alla fall och presenten var också Stjärninspirerat så detta kortet passade extra bra.

Material:
Vicki Boutin Mixed Media Stamps & Dies – Lets Go
Vicki Boutin Color Wheel Pigment Ink Pads 6/Pkg Metallics – Wildflower & Honey
Lawn Fawn Custom Craft Die – Oliver´s Stitched 123s
Lawn Fawn Custom Craft Die – Oliver´s Stitched ABCs
Maja Design Denim & Friends 12X12 – Fashion
Maja Design Celebration 12X12 – Congratulations
Maja Design Monochromes 12X12 Shades of Celebration – Old Brass
Maja Design Monochromes 12X12 Shades of Denim – Dark Blue
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Mer Grattis
Tim Holtz Thread Cutter – Paper Distresser
Ranger Archival Ink Pad – Cornflower Blue

 

Det var väldigt roligt att se Anna:s överraskade min när hon öppnade sin present och se hur glad hon blev. Till en riktigt lysande Stjärna en tjej i sina bästa år.

Hoppas att ni har en riktigt skön sommar och njuter av det fina dagarna som är.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *