Vicki Boutin möter Heidi Swapp

Denna veckan har jag fastnat för Heidi Swapps nya Kollektion Art Walk och den är ju i mina favvo färger Rosa så varför inte 😉 . Till detta har jag matchat Vicki Boutins härliga grejer.

Här har jag lagt fram Heidi Swapp Mönsterpapper och hennes pappers stenciler. Detta var inget jag hade provat tidigare men det såg så kul ut så jag kände att jag måste prova. Jag är lite förvånad över att det funkar så bra med pappers stencilerna..förstås inte lika bra som det vanliga i plast, då det inte är lika hållbara.

Här ser ni en närbild på när jag använt Vicki Boutins Creative Fix genom papperstencilen. Den var lite kladdigare än vad jag trodde så den har tyvärr blött under stencilen. Det söta getingarna kommer från Vicki Boutins kollektion Wildflower&Honey som jag har stämplat med Metallic Color Wheel. Hounungskake mönstret kommer från en Stencil från Vicki Boutin och som jag svept över med Distress Oxide med en Distress Borste.

Den stämplade engelska texten kommer från hÄnglar&Wings – Uppish #2 och hmm..jag har också svårt att säga nej till Bownies…

När jag ändå hade grejerna framme så blev det en Tags igen, denna gången lite mer Mixed Media stuk. Basen är ett vitt Stamping Card och på detta har jag lagt Stencilen från Tim Holtz och Glazen från Vicki Boutin.

När min Glaze hade torkat har jag färgat in den vita bakgrunden med Distress Oxide och sedan skvätt vatten på det och torkat bort vattnet så att det blir vita fläckar där vattnet droppat. Även här har jag blandat Heidi Swapp och Vicki Boutins Mönsterpapper och Die-Cuts.

 

Material:
Heidi Swapp Art Walk Cardstock 12X12 – Terrace
Heidi Swapp Art Walk Stencil Pad 10/Pkg – Patterned & Phrase
Vicki Boutin Mixed Media Creative FX Glaze
Vicki Boutin Color Wheel Pigment Ink Pads 6/Pkg Metallics – Wildflower & Honey
Vicki Boutin Wildflower & Honey Stamps & Dies – Wildflower
Vicki Boutin Wildflower & Honey Ephemera Die-Cuts 50/Pkg – Frames & Journaling
Tim Holtz Distress Retractable Blending Brush 2/Pkg
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Uppish #2
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Worn Lipstick
Tim Holtz Distress Sprayer 118ml
Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4

 

Det var mitt sätt att få mina två Favorit inspiratörer att mötas i mitt inlägg denna veckan. Jag hoppas att ni gillar min Combo <3 .

Ha nu en riktigt härlig Måndag.

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *