Min stora art journal!

Har ni kollat in webbutiken? Har ni sett allt nytt från Lawn Fawn som kom igår!!WOW, hoppas på en sväng till butiken i helgen för mig. Men nu ska jag ju visa vad jag har lekt med i veckan.

Denna veckan har jag lekt med min stora art journal! Just denna bakgrunden hade jag gjort tidigare, så på detta uppslaget var det bara för mig att klippa i Dylusions underbara collage papper och sätta dit en text för att få ett komplett uppslag. Har ni testat dom? Det är jätteroliga! Perfekt också att de är olika storlekar på figurerna , så man kan ha några av dom i de mindre journalerna och några i denna stora som jag har använt mig av idag. Väldigt användbara och många olika figurer i varje paket. Hoppas att det kommer mer av olika collage papper från Dylusions.

Bakgrunden är gjord med Dylusions paint och stenciler. Älskar de starka färgerna i Dylusions färgskala! Jag blir glad av de starka färgerna och de ”kaxiga” texterna.

Hoppas att ni har en härlig helg framför er med massa skapande! Ta hand om er , så hoppas jag att vi ses om 2 veckor! Skulle tro att det blir något mer från min stora art journal….eller kanske något från det nya Lawn Fawn släppet…

Material

Dylusions Acrylic Paints 29ml Välj de färgerna som gör dig glad!

Dylusions Stencils Välj de som du gillar, det kan inte bli fel!

Art Journal Denna stora har jag använt i detta inlägg.

Art journal Här finner du flera olika storlekar, välj det format som du gillar bäst!

Dylusions Collage Sheets 8.5 X 11 – Set 1

Dylusions Collage Sheets 8.5 X 11 – Set 2

Kram

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *