Happy Bird-day – Simon Hurley

Jag har gjort ytterligare ett kort med Simon Hurleys Bird buddies – det är ett stort set med många olika stämplar och valmöjligheterna är oändliga. Ni kommer garanterat att få se fler kort med stämplar ur setet ;-). Älskar den ”tokiga” måsen :-).Bakgrunden är infärgad med Nuvo Shimmer powder och därefter har jag stansat ut molnbakgrunden med en die från Lawn Fawn. Den finns både i porträtt/stående som min, eller i landskap/liggande, vilket man helst föredrar.För att göra pålen embossade jag först brunt papper i en embossingfolder med trästruktur. Jag har länkat till två olika för den jag har är av en äldre modell och finns ej kvar i sortimentet. Jag klippte till pålen, med en aningens rundad kant upptill, markerade ”ovandelen” genom att skära små snitt med en skalpell och färgade in pålen med brun dyna.

Måsen är färglagd med Illustrator och jag har monterat den på 3D-kudde och dessutom har jag använt mig av min DT-kollega Annas signum – lite sytråd bakom motivet för att få extra effekt 🙂

Jag önskar er en härlig scraphelg!
På återseende! Scrappa lugnt!

Lena/lenislenis

Material:

Simon Hurley create. Clear Stamps 6X9 – Bird Buddies
Lawn Fawn Custom Craft Dies – Stitched Cloud Backdrop: Portrait   
Tim Holtz Sizzix 3-D Texture Fades Embossing Folder – Lumber
Kaisercraft Embossing Folder 4X6 – Woodgrain  

Crafters Companion Sheena White Stamping Card 300 gram A4 
Crafters Companion Neenah Classic Crest Card Pack A4
Bazzill Cardstock

Crafters Companion Spectrum Noir Illustrator
Nuvo Shimmer powder
VersaFine Ink Pad – Onyx Black
Memento Ink Pad – Tuxedo Black

We R Memory Keepers Trim & Score Board
Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
Cutter Bee Scissors 5 Original
MISTI Stamp Tool
Picket Fence Studios Blender Brushes 10/Pkg – Full Set
Tonic Studios Nuvo Light Mist Spray Bottles 2/Pkg – 849N
EK Success Powder Tool Applicator
Gemini Crafters Companion
Scotch Advanced Tape Glider & Tape
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive
Stick-It – Die Cut Adhesive Sheets Double Sided
Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape
Tonic Studios Nuvo Glue Pen

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *