Mycket färg!

Denna började jag med för längesedan men har inte fått tid att färdigställa den. Men nu i veckan blev jag klar. Den är gjord i min stora art journal. Jag blev inspirerad till denna efter en bild på Instagram.

Mitt uppslag har fickor för tagsen och här ser ni hur jag vikit ner sidorna för att få till fickorna. Sedan har jag limmat sidorna på plats.

Då min bakgrund var gjord sedan tidigare så började jag nu med att lägga ut mina utklippta uppstämlpade stämplar och la på plats. Sedan målade jag dom, jag använder mig av Dylusions ink som jag fyllt mina penselpennor från Tim Holtz med.

Allt som är använt på mitt uppslag är från Dylusions förrutom den svarta pennan jag använt för att kladda lite på uppslaget det är en Posca penna, precis som det vita på tagsen är gjort med en vit Posca penna. 

Man kan ju inte annat än att älska Dylusions texter! Stressa mig inte, jag väntar på den sista minuten:-) Hoppas att ni har en härlig helg framför er!

Material

Dylusions Spray  

Dylusions stenciler

Dylusions stämplar

Olika Posca pennor

Tim Holtz water Brusch

Dylusions stora journal

Archival Ink använder jag när jag stämplar och det ska målas med inks

Dessa papper använder jag när jag ska stämpla något som ska färgläggas

 

Kram 

 

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *