You are my Hero-Maja Design Miles Apart

Denna veckan har jag fastnat för Maja Designs nya fina kollektion med Mönsterpapper Miles Apart. Det är som vanligt en superhärlig blandning av Mönsterpapper och matchande enfärgade cardstock och så rätt i tiden..detta kommer mina kort att också avspegla.

Här ser ni vad jag har lagt fram för att göra mina kort för denna veckan, Maja Designs-Shades of Miles och Miles Apart, Stencil från Tim Holtz och dies från Lawn Fawn.

Bakgrunden har jag gjort med hjälp av Tim Holtz stencil, Distress Texture Paste och Distresser. Det som är så bra med Tim Holtz Texture Paste är att den tar åt sig Distressfärgen när jag sveper över med min mina Distress Borstar.

Här ser ni en av det underbara människorna som finns på Miss You Mönsterpappret. En ensam Pappa,  Farfar eller Morfar som sitter och läser en tidning.

Jag känner det finns så många Hjältar och speciellt vår äldre generation, både som förebilder och hur så starka  det varit under hela Covid-19 Pandemin. Många har säkert längtat efter sina mamma och pappa eller Mormor eller Morfar och själv tycker jag att det är så svårt att inte få umgås med min mamma som man vill, inga kramar och att umgås utomhus.

För mitt andra kort fastnade jag för den söta killen som sitter på en brygga med sin hund, såå himla härligt.

Han ser lite ledsen ut och jag misstänker att han sitter och längtar efter sin Morfar/Farfar och som tur är så har han sin lilla hund. Och som alla vet så är ju hunden människans bästa vän. Texten passar ju extra bra här tycker jag eller vad tycker ni?

 

Material:
Maja Design Miles Apart 12X12 – Ephemera
Maja Design Miles Apart 12X12 – Miss you
Maja Design Monochromes 12X12 Shades of Miles Apart – Soft White
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Bubbles
Tim Holtz Distress Texture Paste 88ml – Matte
Tim Holtz Distress Ink Pad – Chipped Sapphire
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Faded Jeans
Lawn Fawn Custom Craft Die – Extra Sentiment Banners
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Thanks Thanks Thanks
Prima Georgia Blues Mulberry Paper Flowers 15/Pkg – Wilcox W/Stencil UTGÅENDE

 

Det var allt från mig denna måndag som är den sista i september och nu är det bara 3 månader kvar till jul..har ni börjat med Julkorten än? Tyvärr så är det inget jag har gjort än, men det börjar bli dags att planera för det också..

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *