Sensommaren 2020

Hej!

Jag njuter alla de dagar jag kan av den sista solen som sommaren delar med sig av. Snart har vi höst på riktigt med allt vad det innebär. Jag älskar verkligen alla de kollektioner som kommer då. Färgerna är ljuvliga!
Bilderna på de två layouter jag visar idag är på mina barnbarn Hugo och Frans.

Jag jobbade med en helt underbar kollektion från Carta Bella som heter ”Farmhouse Market”. Carta Bellas papper är ganska tjocka och har en fantastisk textur. Har ni inte testat dem innan så gör det nu.

På dessa två layouter har jag skrapat kanterna ganska mycket. Jag tycker att det blir fint, speciellt på tjockare papper.

Som vanligt så har jag använt en del 3D tejp för att få lite dimension i layouterna.

Färgerna i kollektionen är fantastiska!

Tusen tack för titten. Jag önskar er alla härliga dagar framöver!

Material:
Bazzill Cardstock 12×12 – White
Simple Stories Enamel Dots – Cruisin
Carta Bella Ephemera – Farmhouse Market
Carta Bella Chipboard Accents – Farmhouse Market
Carta Bella Chipboard Phrases – Farmhouse Market
Carta Bella Collection Kit 12×12 – Farmhouse Market
Scrapbook Adhesive 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *