Grattis kort…

till en aktiv tjej nu i hösttider. Först började jag med att stryka ett lager med Texture Paste crackle över en bit White Stamping Card, som jag hade skurit ut så att den var något mindre än kortbasen (också den av samma papper). Lade det åt sidan så att det fick torka ordentligt. ”Smutsa” kanterna.

När det var tort så Sprejade jag Delusions Ink Spray och lite vatten, lagom så att jag kunde låta det rinna över cracklepastan när jag lutade kortet i olika riktningar. Lite hjälpte jag till med en pensel. Plockade fram 6×6 blocket till serien Pumpkin and spice från Prima. Valde ut några papper som jag tyckte passade till min stämpel, Skatetjej från hÄnglar & Wings som jag har målat med Illustrator pennor sedan tidigare. Jag har en hel hög färdigmålade stämplar som jag har sedan tidigare då jag har fått lust att bara måla olika stämpelmotiv.

Skar ut papperna i lite olika storlekar och ”rufsade” dem i kanterna innan jag ”smutsade” ner kanterna med Distress ink. Vred mönsterpapperna i lite olika riktningar och häftade fast dem tillsammans i mitten, under där stämpeln skulle sitta. På så sätt får jag kanterna ”fria” för att sticka in dekorationer så som min goa DT-vän Anna Uhras har lärt mig. Jag klippte ut blommorna från blocket och stack in dem. Fäste med lite lim. Stämplade ”Grattis” med Versa Color på en bit spillpapper (Stamping Card) och stack in även den under lagren med mönsterpapper.

Nu var det bara att fästa stämpeln med 3D-tape och stänka lite vit färg, men inte på stämpeln.

Material:

Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4

Spectrum Noir Illustrator

Tim Holtz Distress Texture Paste 88ml – Crackle

Dylusions Ink Spray 59ml – Melted Chocolate

Prima Double-Sided Paper Pad 6X6 30/Pkg – Pumpkin & Spice

Tim Holtz Thread Cutter – Paper Distresser

Tim Holtz Distress Mini Ink Pad – Vintage Photo

Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round

Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher

Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 200N

VersaColor Pigment Inkpad 1´ Cube pinecone

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Grattis

Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape 10mm x 3mm x 20meter

Dina Wakley Media Gloss Spray 56ml – White

Scor tape

Som ni märker så har Karin och jag bytt våra dagar denna gången 🙂 Förhoppningsvis så ses vi nästa söndag 😉

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *