En ros – Bo Bunny

Hej. Dagens kort är en stämpel från Bo Bunny. Tycker rosen är så fin så jag försökte mig på att måla med Illustratorpennor. Stansade ut en kvadrat från Lawn Fawns med ”stygn” runt kanten. Fäste kortet på en ”fotomatta”. Lite Foam Tape under så att det blir lite distans. Till bakgrunden på kortet har jag tagit ”wellpapp” som jag har ”smutsat” i kanterna. Satte bilden lite på sniskan. Grattis stansade jag ut med min Punch Board. Eftersom bokstäverna blir som ”hål” så har den röda kardstocken lagts som en bakgrund. Satte några prickar med Crystal Drops. Var försiktiga när ni har satt några prickar med Dropsen!! Jag tabbade mig ordentligt 🙁 Jag fotade kortet innan de var torra och sedan föll kortet ner på bordet med framsidan ner mot bordsskivan (naturligtvis) så att alla Drops prickar smetades ut 🙁 Tur att jag hann få två kort i alla fall.

Material:
Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4
Bazzill
BoBunny Clear Stamps 3.25X6.75 – Botanical Journal
Lawn Fawn Custom Craft Die – Large Stitched Square Stackables
Spectrum Noir Illustrator
We R Memory Keepers Word Punch Board
Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape 10mm x 3mm x 20meter
Spectrum Noir Inkpad Finesse Alcohol-Proof – Noir Black
Scor tape
Tim Holtz Distress Mini Ink Pad – Vintage Photo
Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops – Ivory Seashell 675N

Ha en trevlig pysselvecka så kanske vi ses nästa söndag 🙂

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *