Kort med Lawn Fawn, hÄnglar&Wings och Distress Oxide.

Hej! idag gör jag ett kort med en av mina nya stämplar från Lawn Fawn. Jag gjorde ett liknade kort för några veckor sen med ballonger och nu var det dags igen, fast denna gången med kaktusar. Jag målade med fem olika Distress Oxide färger, vilka jag använt ser ni på bilden. Målade också krukorna med samma färger.
Jag stämplade en text från hÄnglar&Wings på svart cardstock som jag enbossade med vitt embosspulver . Skvätte lite med färgerna som jag använde på kortet också. Satte fast kaktusarna med 3D kuddar ovanför. Det var allt för denna gången. Ses om 14 dagar. Kram<3

Material:

Crafters Companion Watercolour Card Pack
Bazzill Cardstock

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Simply Celebrate Summer
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Stora Texter #3 A7

 Distress Oxide
VersaMark Watermark Stamp Pad

Lawn Fawn Embossing Powder – White
Sizzix Heat Tool Dual Speed
New Original Misti Stamping Tool

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *